Γαμήλια δεξίωση στον κήπο

Γαμήλια δεξίωση στον κήπο, μια καλοκαιρινή πρόταση που αγαπάμε στην Ελλάδα. Ο ήλιος, ο καλός καιρός  και η δυνατότητα οργάνωσης μιας γαμήλιας δεξίωσης στον κήπο του σπιτιού είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ιδέα.

Το πιο σημαντικό στην προετοιμασία μιας γαμήλιας δεξίωσης στον κήπο του σπιτιού είναι η σωστή προετοιμασία. Φυσικά θα πρέπει να ενημερώσετε γείτονες και φίλους για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Η ιδέα του να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας στο σπίτι δεν τη συνηθίζουν πολλοί. Η εκδήλωση  δεν θα υστερεί σε τίποτα από μια γαμήλια δεξίωση σε κάποιο κτήμα γάμου. Όπως έχουμε πει, η επιλογή του Catering είναι ο βασικός κορμός για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Το καλό χειροποίητο φαγητό είναι πάντα εγγύηση για να μείνουν οι καλεσμένοι σας ευχαριστημένοι αλλά κι εσείς. Τα οργανωμένα Catering διαθέτουν όλο τον εξοπλισμό το οποίο θα σας απαλλάξει από όλες τις βασικές ευθύνες. Η διάταξη των τραπεζιών, τα τραπεζομάντηλα, η διακόσμηση των τραπεζιών, τα σερβίτσια, τα μαχαροροπίρουνα, το ποτήρια και φυσικά  η επιλογή της καλής  ποιότητας,  του φρέσκου και  καtάλληλου για  το menu προιόντα είναι αρμοδιότητες της εταιρείας Catering. Να έχετε στο μυαλό σας ότι το στήσιμο του buffet  είναι κι αυτό στο πλαίσιο της συνεργασίας σας με το Catering και ότι εξυπηρετεί περισσότερο από το σερβιριστό menu. Στην συνέχεια η επιλογή του dj είναι δική σας  επιλογή, αν και εμείς σαν εταιρεία Golden Style Catering συνεργαζόμαστε με djs και εταιρείες οργάνωσης και διακόσμησης εκδηλώσεως κάθως και φωτογράφους όπου θα μπορούμε να σας συστήσουμε. Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να δείτε μια οργανωμένη γαμήλια εκδήλωση γάμου στον κήπο ενός σπιτιού που αναλλάβαμε και πραγματοποιήσαμε μια επιτυχημένη γαμήλια εκδήλωση το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο κήπος ήταν μεγάλος, επομένως δεν υπήρχε περιορισμός στον αριθμό των καλεσμένων, στρώσαμε χλωροτάπητα, αναλάβαμε τη διακόσμηση και ο στολισμό του κτήματος μαζί με τους συνεργάτες μας και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι και καλό φαγητό και κράτησε μέχρι πρωίας.

Photographer: Lambros Tirlis – Photo: Golden Style Catering