ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δεξιώσεις

Υπέροχες γευστικές δεξιωσεις γάμων, βαπτίσεων, events, cocktail party. Ξεχωριστές προτάσεις και ιδέες για δεξιωσεις. Με φαντασία δημιουργούμε με κάθε λεπτομέρεια γεύσεις που μαγεύουν και αφυπνίζουν όλες τις αισθήσεις για  να απολαύσετε την κάθε σας στιγμή. Δεξιώσεις με catering για γάμο, βάπτιση, events  καλό φαγητό!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η υπευθυνότητα, η τεχνογνωσία και οι εμπνευσμένες χειροποίητες ιδέες χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες του GoldenStyle Catering στην οργάνωση κάθε απαιτητικής εκδήλωσης όπως: γαμήλια εκδήλωση, εταιρική εκδήλωση, δεξίωση βάπτισης, γεννέθλια, επετείους κα. Υπηρεσίες όπως διακόσμηση τραπεζιών και μουσική κάλυψη dj, οι συνεργάτες μας θα αναλάβουν  να τις φροντίζουν με κάθε λεπτομέρεια.

“Επιλέξτε το στυλ της δεξίωσης σας.Δεξίωση στο σπίτι, δεξίωση κοκτέιλ, δεξίωση σε κτήμα ,δεξίωση στην ακροθαλασσιά, δεξίωση σε νησί»

GOLDENSTYLE CATERING ALL DAY

Δεξίωση Γάμου

Υπέροχες γεύσεις.Ποιοτικό φαγητό, προσιτές τιμές. Άψογη οργάνωση, ανεπανάλυπτη γαστρονομική εμπειρία με χειροποίητες συνταγές.
ΔΕΙΤΕ

Δεξίωση Βάπτισης

Η πρώτη μεγάλη γιορτή του παιδιού σας. Αγνά υλικά, γλυκές και αλμυρές γεύσεις.
ΔΕΙΤΕ

Δεξίωση Cocktail Party

Υπέροχες γεύσεις, δροσερά ποτά, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Απολαύστε τις καλοκαιρινές προτάσεις μας με τα καλύτερα cocktail και κρύα πιάτα .
ΔΕΙΤΕ

Επαγγελματικές Δεξιώσεις

Επαγγελματικές συναντήσεις και δεξιώσεις με άριστο ποιοτικό χειροποίητο φαγητό για όλα τα γούστα, όλες τις ώρες της μέρας.
ΔΕΙΤΕ