Η επιλογή του catering και του μενού που θα σερβίρεις στους καλεσμένους καθορίζεται κυρίως από το ύφος της δεξίωσης και το budget  σου. Ανάλογα με το γάμο, τις ανάγκες, τις επιθυμίες του ζευγαριού καθώς και το στήσιμο της εκδήλωσης.

Βασικό κριτήριο είναι να ξέρεις το στυλ του γάμου που θέλεις να δώσεις. Αν για παράδειγμα επιλέξεις cocktail party  για το γάμο σου…τότε το catering θα πρέπει να ξέρει να σου προτείνει τα αντίστοιχα ποτά και finger foods. Ένα θέλεις η δεξίωση να γίνει στον κήπο του σπιτιού σου ή στην εξοχή, τότε το catering  θα πρέπει να ειδικεύεται στα ψητά και στο BBQ. Εάν σας ενδιαφέρουν Vegan προτάσεις …τότε φυσικά θα εκτιμήσετε την ανάλογη εταιρεία catering.

Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά;

Τα μικρά και έξτρα πραγματάκια κάνουν τη διαφορά στην επιλογή του catering. Πολιτισμένο και καλοσυνάτο προσωπικό, ευγενικές φυσιογνωμίες, ευπαρουσίαστες στολές – ρούχα και φυσικά καλόγουστη παρουσίαση του φαγητού. Η συνέπεια,  η ποσότητα κυρίως η ποιότητα του φαγητού είναι το μεγαλύτερο στοίχημα. Να μείνουν οι καλεσμένοι σας ικανοποιημένοι και φαγωμένοι!!!