Η γαμήλια δεξίωση γίνεται μια φορά και για αυτό πρέπει να είναι μοναδική. Τέλεια οργανωμένη από την αρχή ώς το τέλος με καθορισμένο χρόνο και τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη του ….Έτσι και η ώρα του γλυκού ….

Το γλυκό σ’ έναν γάμο είναι αναντικατάστατο… καθώς ικανοποιεί τις περισσότερες αισθήσεις μας. Είναι το μόνο γλυκό που έχει μια δική του ιστορία…μια ιστορία αγάπης.

Ας δούμε όμως τι θα πρέπει να προσέξετε για την επιλογή της.

Όπως και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου σας, έτσι και η τούρτα γάμου,  θα πρέπει να ανταποκρίνεται και να ταιριάζει στο στυλ και στα χρώματα του γάμου σας. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές τόσο των σχεδίων, των γεύσεων όσο και των χρωμάτων.

Για τις αγαπημένες μποέμ νύφες οι τούρτες γάμου με μπόλικα στολίδια λουλουδιών είναι μια αγαπημένη και ασφαλής πρόταση. Εάν το στυλ σας είναι πιο σύγχρονο, τότε μια γαμήλια τούρτα γάμου με ομαλό φινίρισμα και γεωμετρικές λεπτομέρειες θα δώσουν το στίγμα του απόλυτου στυλ σας! Αν είστε πιο κλασική νύφη η παραδοσιακή λευκή τούρτα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!!

Τούρτες γάμου σε ποικιλία γεύσεων με καραμέλα, με λίγο από την γαλλική Γκραν μαρνιέ, τούρτα γάμου με την απολαυστική σοκολάτα και κρέμα βούτυρου.  Δοκιμάστε τούρτα με κρέμα από καφέ και νόστιμο λεμόνι, τούρτα γάμου με τζίντζερ μπαχαρικό με γλάσο από βανίλια για απαιτητικές γεύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας … να σας προτείνουμε το καλύτερο!!!