Πως μπορεί να αποφεύγεις την ταλαιπωρία των καλεσμένων στη γαμήλια δεξίωση;

Καλό θα ήταν στην είσοδο της δεξίωσης να υπάρχει ένα καρτελάκι για κάθε καλεσμένο ή για κάθε ζευγάρι με τον αριθμό ή το όνομα του τραπεζιού τους. Αυτή η κίνηση δείχνει ιδιαίτερη προσοχή  και φροντίδα για τη διασκέδαση τους και ότι έχεις προνοήσει για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας,  όπου πολύ συχνά το παρατηρούμε στους γάμους.

Στο γαμήλιο τραπέζι,  εκτός από το ζευγάρι και τους κουμπάρους κάθονται συνήθως και οι γονείς. Στα διπλανά ακριβώς τραπέζια θα τοποθετήσετε τους κοντινούς συγγενείς κάθε οικογένειας, αδέρφια, παππούδες, ξαδέρφια, θείους κα. Και μετά τους φίλους και τους μακρινούς συγγενείς.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωση αφορά στα μικρά τραπέζια κάτω των 6 ατόμων ή στα μεγάλα τραπέζια από 12 άτομα και πάνω. Ιδανικά τραπέζια είναι οι ροτόντες για πιο μοντέρνο ύφος.

Σε κάθε γάμο το ζητούμενο στην Ελλάδα είναι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με την παρέα μας, τους φίλους μας. Ιδανική ιδέα είναι η παρουσία των φίλων στο τραπέζι να κάθονται κοντά στη πίστα ή lounge area, εκεί δηλαδή που θα τους έχεις ανάγκη την ώρα του κεφιού.

Photo: GoldenStyleCatering